Uw praktijk of cursus vermelden op de haptonomie.startpagina.nl en de haptotherapie.startpagina.nl

             

 

 

 

         
 
Haptonomie en haptotherapie
Haptonomie houdt zich bezig met aanraken.
Vooral aan de gevoelsmatige betekenis van aanraken en voelen - door mensen en tussen mensen - wordt in haptonomie veel aandacht besteed.
Haptotherapie is de toegepaste therapievorm van haptonomie.
 
De startpagina's
De haptonomie.startpagina.nl en de haptotherapie.startpagina.nl zijn informatieve startpagina's over haptonomie en haptotherapie. Op deze startpagina's brengen we wat daar voor van belang is in beeld. We hebben deze startpagina's met zorg samengesteld. We hebben een selectie gemaakt uit het enorme aanbod aan sites passend binnen de opzet van deze pagina's.
 
Uw praktijk of opleiding vermelden
U kunt op de haptonomie.startpagina.nl en de haptotherapie.startpagina.nl ook uw praktijk, cursus, opleiding, dienst of boeken vermelden. U kiest zelf de rubriek(en) waarin u vermeld wilt worden. Een linkvermelding op een van beide pagina’s kost € 80,- per jaar. De vermelding moet rechtstreeks betrekking hebben op de betreffende rubriek. De omschrijving mag maximaal 27 letters of tekens lang zijn.

Bent u geďnteresseerd in een zakelijke vermelding, stuur dan een e-mail naar
zakelijke vermelding met per vermelding de betreffende startpagina en de gewenste rubriek.
Vermeld uw naam, uw factuuradres en het internetadres van uw website.
 
Adverteren met een afbeelding
Geheel nieuw is de mogelijkheid om een afbeelding (foto of logo) van uw praktijk, of product op te laten nemen. De afbeelding kan worden aangeklikt en wordt dan in vergrootte vorm zichtbaar. In de begeleidende tekst (maximaal 90 letters of tekens lang) van de afbeelding kan een link naar uw website worden opgenomen. Het dient een zogenaamde liggende foto te zijn. De maximum grootte van de (vergrootte, ingezoomde) afbeelding is 800x600 pixels
Het tarief voor het plaatsen van een afbeelding is € 120,- per jaar.
Mail voor het plaatsen van een afbeelding:
adverteren met een afbeelding.
V
ermeld de startpagina waarom het gaat, uw naam, uw bedrijfsnaam en uw factuuradres en de informatie met betrekking tot de afbeelding.
 
Adverteren met een banner
Een zeer in het oog springende vorm is adverteren door middel van een banner. Een banner wordt door iedere bezoeker opgemerkt. U kunt kiezen uit twee banners. Het tarief hebben we laag gehouden.
De liggende banner bovenaan de pagina van 468 x 60 pixels kost
€ 35,- per maand.
De skyscraper rechts op de pagina met het formaat van 120 x 600 pixels
kost € 40,- per maand. De banners worden tegelijkertijd zowel op de haptotherapie.startpagina.nl als de haptonomie.startpagina.nl geplaatst.
Mail voor het plaatsen van een banner:
adverteren met een banner.
V
ermeld uw naam, uw bedrijfsnaam en uw factuuradres en de informatie met betrekking tot de banner.
 
 
Adverteren met een videoboodschap
U kunt ook uw bedrijfsvideo op een van beide pagina's vertonen. De video wordt rechtstreeks geplaatst in een afzonderlijke rubriek, is voor iedere bezoeker zichtbaar en kan rechtstreeks worden afgespeeld. In de begeleidende tekst (maximaal 90 letters of tekens lang) kan een link naar uw website worden opgenomen. Voorwaarde voor plaatsing is dat de video op Youtube is gepubliceerd en betrekking heeft op het onderwerp van de pagina.
Het tarief voor het plaatsen van een video is
€ 160,- per jaar.
Mail voor het plaatsen van een video:
adverteren met een video.
Geef de link naar de video op en vermeld verder de startpagina waarom het gaat, uw naam, uw bedrijfsnaam, uw factuuradres en het internetadres van uw website.
 
En verder
Alle bedragen zijn exclusief BTW.
De vermelding wordt niet automatisch verlengd. Als de periode van vermelding is verstreken krijgt u van ons bericht met de vraag of u wilt verlengen.

Het kan zijn dat beide bannerposities zijn bezet en uw banner niet direct kan worden geplaatst.

Wij behouden ons het recht voor vermeldingen, wanneer wij deze niet passend achten, te weigeren.

Ons e-mailadres is:
advertentie@adverteren-op-websites.nl