Uw praktijk, boek of training vermelden op de shiatsu.startpagina's

             

 

 

 

 

         
 
Shiatsu
Shiatsu is een manuele behandelmethode voor preventieve gezondheidszorg en therapie die vitaliteit bevordert, vermoeidheid verlicht en de natuurlijke zelfhelende kracht stimuleert door druk toe te passen op specifieke punten op het lichaam. Daarnaast geeft shiatsu de warmte van een zorgzame aanraking.
 
De shiatsu.startpagina's
De shiatsu.startpagina.nl,
de
shiatsu-therapie.startpagina.nl en
de
shiatsu-massage.startpagina.nl zijn
informatieve startpagina's over shiatsu. Zij bieden samen een zo volledig mogelijk overzicht van wat shiatsu is en wat haar toepassingen en mogelijkheden zijn. We hebben deze informatieve startpagina's met zorg samengesteld.
 
Uw praktijk of training vermelden
U kunt op de pagina's ook uw praktijk, een opleiding of cursus, een dienst, boeken of attributen vermelden. Het tarief voor een linkvermelding van een website met een zakelijke boodschap op een van de drie pagina's is € 50,- per jaar. Voor drie vermeldingen van dezelfde website verdeeld over de verschillende rubrieken van de drie pagina's betaalt u slechts € 120,- per jaar. Elke volgende vermelding kost € 35,- per jaar.
De vermelding moet rechtstreeks betrekking hebben op de betreffende rubriek. De omschrijving mag maximaal 27 letters of tekens lang zijn.

Bent u geïnteresseerd in een vermelding, stuur dan een e-mail naar
zakelijke vermelding met per vermelding de betreffende startpagina en de gewenste rubriek.
Vermeld verder uw naam, uw factuuradres en het internetadres van uw website.
 
Adverteren met een afbeelding
Geheel nieuw is de mogelijkheid om een afbeelding (foto of logo) van uw bedrijf of activiteit op te laten nemen. De afbeelding kan worden aangeklikt en wordt dan in vergrootte vorm zichtbaar. In de begeleidende tekst (maximaal 90 letters of tekens lang) van de afbeelding kan een link naar uw website worden opgenomen. Het dient een zogenaamde liggende foto te zijn. De maximum grootte van de (vergrootte, ingezoomde) afbeelding is 800x600 pixels
Het tarief voor het plaatsen van een afbeelding is € 120,- per jaar.
Mail voor het plaatsen van een afbeelding:
adverteren met een afbeelding.
V
ermeld de betreffende startpagina, uw naam, uw bedrijfsnaam en uw factuuradres en de informatie met betrekking tot de afbeelding.
 
Adverteren met een banner
De meest in het oog springende vorm is adverteren door middel van een banner. De banner wordt door iedere bezoeker bekeken.
De banner bovenaan de pagina heeft het formaat van 468 x 60 pixels.

Het tarief hebben we laag gehouden;
€ 50,- per 3 maanden. De banner wordt tegelijkertijd op al de drie pagina's vertoond.

Mail voor het plaatsen van een banner:
adverteren met een banner.
 
 
Adverteren met een videoboodschap
U kunt ook uw bedrijfsvideo op de pagina vertonen. De video wordt rechtstreeks geplaatst in een afzonderlijke rubriek, is voor iedere bezoeker zichtbaar en kan rechtstreeks worden afgespeeld. In de begeleidende tekst (maximaal 90 letters of tekens lang) kan een link naar uw website worden opgenomen. Voorwaarde voor plaatsing is dat de video op Youtube is gepubliceerd en betrekking heeft op het onderwerp van de pagina.
Het tarief voor het plaatsen van een video is
€ 150,- per jaar.
Mail voor het plaatsen van een video:
adverteren met een video.
Geef de link naar de video op en vermeld verder de betreffende startpagina, uw naam, uw bedrijfsnaam, uw factuuradres en het internetadres van uw website.
 
En verder
Alle bedragen zijn exclusief BTW.
De vermelding wordt niet automatisch verlengd. Als de periode van vermelding is verstreken krijgt u van ons bericht met de vraag of u wilt verlengen.

Wij behouden ons het recht voor vermeldingen, wanneer wij deze niet passend achten, te weigeren.

Ons e-mailadres is:
advertentie@adverteren-op-websites.nl