Uw bedrijf, product of shop vermelden op de buitenverlichting.startpagina.nl

             

 

 

 

         
 
Buitenverlichting
buitenverlichting is er voor vele toepassingen. Naast de functionaliteit wordt de laatste jaren steeds meer aandacht besteed aan het energieverbruik.
 
De buitenverlichting.startpagina.nl
De buitenverlichting.startpagina.nl is een informatieve startpagina over buitenverlichting. Op deze startpagina brengen we allerlei soorten buitenverlichting en wat daar voor van belang is in beeld. We hebben deze startpagina met zorg samengesteld. We hebben een selectie gemaakt uit het enorme aanbod aan sites passend binnen de opzet van de buitenverlichting.startpagina.nl.
 
Uw bedrijf, product of shop vermelden
U kunt op de buitenverlichting.startpagina.nl ook uw bedrijf, product, dienst of shop vermelden. Het tarief voor een linkvermelding van een website met een zakelijke boodschap in een van de rubrieken van de pagina is € 120,- per jaar. De vermelding moet rechtstreeks betrekking hebben op de betreffende rubriek. De omschrijving mag maximaal 27 letters of tekens lang zijn.

Bent u geďnteresseerd in een zakelijke vermelding, stuur dan een e-mail naar
zakelijke vermelding met per vermelding de gewenste rubriek.
Vermeld verder uw naam, uw factuuradres en het internetadres van uw website.
 
Adverteren met een afbeelding
Geheel nieuw is de mogelijkheid om een afbeelding (foto of logo) van uw bedrijf of activiteit op te laten nemen. De afbeelding kan worden aangeklikt en wordt dan in vergrootte vorm zichtbaar. In de begeleidende tekst (maximaal 90 letters of tekens lang) van de afbeelding kan een link naar uw website worden opgenomen. Het dient een zogenaamde liggende foto te zijn. De maximum grootte van de (vergrootte, ingezoomde) afbeelding is 800x600 pixels
Het tarief voor het plaatsen van een afbeelding is € 160,- per jaar.
Mail voor het plaatsen van een afbeelding:
adverteren met een afbeelding.
V
ermeld uw naam, uw bedrijfsnaam en uw factuuradres en de informatie met betrekking tot de afbeelding.
 
Adverteren met een banner
Een zeer in het oog springende vorm is adverteren door middel van een banner. Een banner wordt door iedere bezoeker opgemerkt. De banner bovenaan de pagina heeft het formaat van 468 x 60 pixels. De banner rechts van de pagina (scyscraper) heeft het formaat van 120 x 600 pixels.
De tarieven hebben we laag gehouden;
€ 15,- per maand voor de liggende banner en € 20,- per maand voor de scyscraper (minimaal 6 maanden). Mail voor het plaatsen van een banner: adverteren met een banner.
V
ermeld uw naam, uw bedrijfsnaam en uw factuuradres en de informatie met betrekking tot de banner.
 
 
Adverteren met een videoboodschap
U kunt ook uw bedrijfsvideo op de pagina vertonen. De video wordt rechtstreeks geplaatst in een afzonderlijke rubriek, is voor iedere bezoeker zichtbaar en kan rechtstreeks worden afgespeeld. In de begeleidende tekst (maximaal 90 letters of tekens lang) kan een link naar uw website worden opgenomen. Voorwaarde voor plaatsing is dat de video op Youtube is gepubliceerd en betrekking heeft op het onderwerp van de pagina.
Het tarief voor het plaatsen van een video is
€ 180,- per jaar.
Mail voor het plaatsen van een video:
adverteren met een video.
Geef de link naar de video op en vermeld verder uw naam, uw bedrijfsnaam, uw factuuradres en het internetadres van uw website.
 
 Adverteren met een RSS feed
Uw RSS feed wordt in de rechterkolom op de pagina geplaatst. De feed wordt real-time vanaf uw webserver geladen.
Het tarief voor een blok met 5 links is € 220,- per jaar.
Mail voor het plaatsen van een RSS feed: adverteren met een RSS feed.
Geef de link naar de feed op en vermeld verder uw naam, uw bedrijfsnaam en uw factuuradres.
 
En verder
Alle bedragen zijn exclusief BTW.
De vermelding wordt niet automatisch verlengd. Als de periode van vermelding is verstreken krijgt u van ons bericht met de vraag of u wilt verlengen.

Wij behouden ons het recht voor vermeldingen, wanneer wij deze niet passend achten, te weigeren.

Ons e-mailadres is:
advertentie@adverteren-op-websites.nl